Internationale donationer

Lions  Rebild har doneret 5000 kr. til  et gadebørnsprojekt i Filippinerne

Det er et børnehjem som drives af to danske piger Line og Christina c/o "Bylling Foundation", som Lions Aalborg Limfjorden har støttet gennem flere år. Herud over har klubben et medlem, der hvert år besøger børnehjemmet og bidrager til hjælpearbejdet.
Det fantastiske arbejde kan følges på facebooksiden: ”bylling foundation”.
TV2-serien STØRST med Peter Ingemand, har også været der og lavet et fint portræt af "Byllinghuset". Det blev sendt 19. november 2019 og kan ses på TV2 Play under "Størst" –”verdens travleste fødeklinik”

21/10-2019

Lions støtter Læger uden Grænsers akutte arbejde med ebola-udbruddet i DR Congo

Ebola har nu hærget DR Congo i mere end et år. Flere end 2.000 mennesker har mistet livet. Antallet af bekræftede ebola-smittede er nu over 3.000, og det gør det til det største udbrud i landets historie.
Lions Katastrofehjælp har besluttet at yde 200.000 kr. til Læger uden Grænsers akutte arbejde i området.

07/09-2019

Lions giver 200.000 kr. til orkan-nødhjælp i Caribien

Lions Katastrofehjælp har besluttet at yde 200.000 kr. til hjælp til ofrene efter orkanen på Bahamas via UNICEF, der er på stedet allerede.

Benson Etienne på 15 år var hjemme i familiens hus, da orkanen ramte. Først blæste taget af og efterlod familien uden beskyttelse mod regnen og de kraftige vinde. Så gik vinduerne itu. Familien nåede lige at slippe ud inden murene også kollapsede.

"Vi måtte svømme for livet i beskidt vand med stærke strømme. Nu er altid ødelagt. Alle skolerne. Og der er intet vand at drikke," fortæller Benson

29/3-2019

Lions Katastrofehjælp hjælper cyklonramte med rent vand

Lions Katastrofehjælp giver 200.000 kroner til udsatte børn i det cyklonhærgede Mozambique.

02/10-2018

LIONS støtter børn og familier i Indonesien med 250.000 kroner