Lions Rebild på banen igen

Rebild Lions er på banen igen

Efter 3 måneders Corana-dvale er Lions Club Rebild på banen igen. Genåbningen foregik med minigolf, generalforsamling og et medlemsmøde i et og samme hug.

Næsten alle medlemmer af Lions Club Rebild samlet på Rold Stor Kro’s flotte minigolfbane. Den genvalgte præsident Axel Rene’ Aubertin siddende forrest, flankeret af (fra venstre) vicepræsident Jan Offersøy Nielsen, Tailtwister Mogens Olesen, pastpræsident Bent Westergaard, kasserer Svend Andersen og sekretær/PR Erik Kragelund.
På generalforsamlingen blev der besluttet at suspendere reglen om et årige poster og hele den siddende bestyrelse blev genvalgt for det næste Lions år, der startede 1. juli

Far – søn jubilæum

Leo Philip Aubertin har været med i Lions Rebild i 10 år og far Axel Rene’ i 20 år.
Pastpræsident Bent Westergaard, trådte til for at overrække de to jubilarer beviset for deres jubilæer

Gaver til 2 af klubbens stiftere

Viggo Sindal Kristensen og Christian Christensen var med til at stifte Lions Club Støvring for 47 år siden og er stadig aktive i klubben, som  i 2011 blev ændret til Rebild og dækker nu hele kommunen.
Viggo og Christian kunne i ”Corona-dvale-tiden” fejre deres runde og halvrunde fødselsdage, som blev markeret på behørig vis på medlemsmødet.